Alle merken getest door de plaswekkerspecialist

Plaswekkervergelijker.nl

Elke plaswekker getest door een onafhankelijke ervaringsdeskundige!

Dryly

Dryly® is gestart met een nieuwe plaswekker gefocust op de beleving van het kind. Het bedplassen is een groot probleem onder kinderen tot 12 jaar, maar de meeste plaswekkers zijn erg medisch opgezet. Dryly® heeft een leuk concept ontwikkeld met allerlei speelse elementen zoals de Panda knuffel die “Wizzu” genoemd wordt en de mobiele app. Door deze speelse elementen wordt het kind beter gemotiveerd en is de gemiddelde tijd om van het bedplassen af te komen teruggebracht naar 6-8 weken.

Over Dryly

Dryly® is een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden in het (herstellen van) zelfvertrouwen en geluk van kinderen die last hebben van bedplassen. Het team bestaat uit Jeroen Adriaans, Mike Metz en Clarien Ijlstra, ieder werkt vanuit zijn/haar  kennis en competenties aan het ontwikkelen van producten om kinderen en hun ouders te helpen bij bedplasproblemen. Dit team staat altijd voor je klaar, de klantenservice is uitmuntend en zelfs bereikbaar van 8:00 tot 24:00! Meer weten over Dryly®? Klik hier om de Dryly® website te bezoeken.

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om s’ochtends nat in bed wakker te worden. Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren en schamen zich voor hun gedrag. Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kind misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet Iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

Voor wie is Dryly

Dryly® is voor kinderen die problemen hebben met bedplassen, maar ook voor kinderen die zindelijk willen worden. Kinderen die van luiers af willen. Dryly® heeft als doel ouders en kinderen te helpen met incontinentieproblemen. De meeste kinderen zijn tussen de 3 en de 16. Voor de jongere kinderen hebben we leuke vrolijke broekjes ontwikkeld en voor de wat oudere kinderen effen broekjes zonder logo of bijzonderheden. Ook hebben voor de jongere kinderen de wekker in onze lieve panda ‘Wizzu’ verstopt. Wizzu moet het vriendje zijn van uw kind. Ook bij logeerpartijtjes kan Wizzu gewoon mee!

De Dryly® app is voor zowel kinderen, als ouders. Het is de bedoeling dat je als ouder samen met je kind de app gebruikt. Oudere kinderen kunnen ook zelf de app installeren en gebruiken. De app is voor alle telefoons bruikbaar.

Het Dryly® assortiment

Het ondergoed van Dryly® is speciaal voor ons ontworpen en getest door meer dan 100 kinderen. De kinderen die mee hebben gedaan aan de test hebben de printjes gekozen die zij het leukst vonden. Deze zijn door Dryly® dan ook gekozen als uiteindelijke ontwerpen. De printjes voor het ondergoed zijn leuk en positief. Dryly® heeft twee modellen; 1 model voor de meisjes (hipsters) en 1 voor de jongens (boxershorts). Dryly® begrijpt als geen ander dat ieder kind draagt wat hij/zij fijn vindt.

Dryly® heeft er voor gekozen om een subtiele lijn te maken waar geen gekkigheden of logo’s op staan. Schaamte is iets dat veel voorkomt onder kinderen die last hebben van bedplassen, dus dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat uw kind een ‘normaal’ broekje/slipje aan wilt. Daarnaast heeft Dryly® ook een vrolijk exemplaar toegevoegd met een printje. Al het ondergoed is met behulp van professionals ontwikkeld zodat wij het beste draagcomfort kunnen bieden aan jouw kind.