Nieuwkomer Dryly komt met een innovatieve kindvriendelijke plaswekker

Nieuwkomer Dryly verovert de plaswekkermarkt

We zijn inmiddels alweer ruim een half jaar verder sinds dat wij werden benaderd door Clarien IJlstra (CEO van Dryly). Clarien vroeg ons of wij de nieuwe plaswekker, die Clarien met haar team heeft ontwikkeld, grondig wilden testen. De plaswekker van nieuwkomer Dryly haalde verbluffende resultaten in onze reviews, daarnaast zijn ze nu ruim een half jaar op de markt en hebben ze ook een gemiddelde beoordeling van de klanten van een 4,7/5! In deze blog vertellen we alles over dit nieuwe merk plaswekker.

Wie is deze nieuwkomer Dryly precies?

Nieuwkomer Dryly is een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden in het (herstellen van) het zelfvertrouwen en geluk van kinderen die last hebben van bedplassen. Het team bestaat uit Jeroen Adriaans, Sietse IJlstra, en Clarien IJlstra, ieder werkt vanuit zijn/haar kennis en competenties aan het ontwikkelen van producten om kinderen en hun ouders te helpen bij bedplasproblemen. 

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om ’s ochtends in een nat bed wakker te worden. Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren bij vriendjes of familie en schamen zich hiervoor. Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kind misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet Iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

“Wij zijn gestart met Dryly omdat ik, Clarien IJlstra, een kind heb dat al jarenlang last heeft gehad van bedplassen. We hadden alles geprobeerd, maar uiteindelijk werkte alleen de plaswekker….eventjes. En toen kwam mijn kind zelf met het idee om het leuker in gebruik te maken.”
Clarien IJlstra, Dryly

De beste oplossing tegen bedplassen

De plaswekker methode is de meest effectieve manier om bedplassen aan te pakken. Van de kinderen die de plaswekker methode van nieuwkomer Dryly volgen is 92% binnen 6-8 weken ook ’s nachts zindelijk, dit is een verbluffend resultaat als je dit vergelijkt met het gemiddelde van 78% binnen 3 maanden. Je kind krijgt een speciaal broekje, dat in verbinding staat met de Dryly ontvanger.  Zodra het broekje nat wordt maakt de ontvanger je kindje wakker en krijg je als ouder een signaal op je mobiele telefoon zodat je gewekt wordt. Dryly is volledig gefocust op de beste beleving voor je kindje en heeft bijvoorbeeld een pandabeer “Wizzu” toegevoegd aan het concept in plaats van een ‘saaie’ wekker.

Wizzu de panda is het ultieme vriendje van uw kind. Samen met Wizzu gaan jullie op avontuur en ga je je ontwikkelen en leren. In de Dryly app houd je het gedrag van je kind bij en motiveer je jouw kindje met leuke spelelementen om samen met Wizzu voor droge nachten te zorgen.

Een leuke, speelse en positieve benadering

Bedplassen is al vervelend genoeg! De nieuwkomer Dryly gelooft in betere resultaten door middel van een positieve benadering. Daarom heeft Dryly een eigen methode ontwikkeld zodat het een leuk avontuur wordt. Een reis die je samen met je kindje gaat doormaken. Iedere dag bouw je aan positieve, waardevolle ervaringen. De kleuren zijn vrolijk; de Dryly app is uitdagend en door het interactieve element, weet je als ouders ook wat er ’s nachts gebeurt.

Wat wil nieuwkomer Dryly bereiken in de komende jaren?

“Het belangrijkste wat wij willen bereiken is dat wij kinderen van bedplassen af kunnen helpen. Bedplassen kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen van je kindje en dat willen we natuurlijk verhelpen” aldus Clarien IJlstra, medeoprichter van nieuwkomer Dryly. Daarnaast zouden wij ons graag willen toevoegen in de top van de grote spelers op de markt. Bedplassen is een groot probleem, het is een soort “taboe” en er wordt niet tot weinig over gesproken. Hierdoor is ook de oplossing “plaswekker” nog relatief onbekend.

Wij willen de plaswekker oplossing bekender maken en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen geholpen worden om van dit probleem af te komen. We zijn nu gestart in Nederland maar Nederland is natuurlijk nog maar een klein puntje van de ijsberg.