Dryly

93% van de gebruikers is binnen 6 tot 8 weken zindelijk!

De inovatieve plaswekker van Dryly®

Dryly® is gestart met een nieuwe plaswekker gefocust op de beleving van het kind. Het bedplassen is een groot probleem onder kinderen tot 12 jaar, maar de meeste plaswekkers zijn erg medisch opgezet. 

Het bedrijf heeft een leuk concept ontwikkeld met allerlei speelse elementen zoals de Panda knuffel die “Wizzu” genoemd wordt en de mobiele app met daarin een spelelement. Door deze speelse elementen van deze plaswekker wordt je kind meegenomen op avontuur naar droge nachten. 

Op deze manier motiveer je je kindje en heeft Dryly® de gemiddelde doorlooptijd van 12- tot 16 weken teruggebracht naar 6 tot 8 weken.

Over Dryly®

Dryly® is een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden in het (herstellen van) zelfvertrouwen en geluk van kinderen die last hebben van bedplassen. 

Het bedrijf is opgericht door Jeroen Adriaans en Clarien IJlstra en wordt geleid door algemeen directeur Jeroen Wijnen. Ieder werkt vanuit zijn/haar kennis en competenties aan het ontwikkelen van producten om kinderen en hun ouders te helpen bij bedplasproblemen.

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om ’s ochtends nat in bed wakker te worden. Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren en schamen zich voor hun gedrag. 

Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kind misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

Voor wie is Dryly®?

Dryly® is voor kinderen die problemen hebben met bedplassen, maar ook voor kinderen die zindelijk willen worden. Kinderen die van luiers af willen. Ze hebben als doel ouders en kinderen te helpen met incontinentieproblemen.

Voor de jongere kinderen heeft het jonge bedrijf vrolijke broekjes ontwikkeld en voor de wat oudere kinderen effen broekjes zonder logo of bijzonderheden. Ook hebben voor de jongere kinderen de wekker in de lieve panda ‘Wizzu’ verstopt. Wizzu moet het vriendje zijn van het kind. Ook bij logeerpartijtjes kan Wizzu gewoon mee!

De mobiele app is voor zowel kinderen, als ouders. Het is de bedoeling dat je als ouder samen met je kind de app gebruikt. Oudere kinderen kunnen ook zelf de app installeren en gebruiken. De app is voor alle Android en Apple telefoons beschikbaar.

Een positieve aanpak helpt!

Dryly® begrijpt als geen ander dat je enkel een kind kunt motiveren met positiviteit. Het heeft totaal geen zin om je kind straf te geven als hij of zij bijvoorbeeld in bed heeft geplast, dit doet namelijk niemand expres. Door de leuke kleuren, de diverse spelelementen en de vrolijke panda knuffel speelt Dryly® top in op beloningen en positieve triggers om je kind te stimuleren om met de plaswekker aan de slag te gaan.

Het Dryly assortiment

Het ondergoed van Dryly® is speciaal ontworpen en getest door meer dan 20.000 kinderen welke inmiddels van het probleem bedplassen zijn verlost. De kinderen die mee hebben gedaan aan de test hebben de printjes gekozen die zij het leukst vonden. Deze zijn dan ook gekozen als uiteindelijke ontwerpen.

De printjes voor het ondergoed zijn leuk en positief. Dryly® heeft twee modellen; 1 model voor de meisjes (hipsters) en 1 voor de jongens (boxershorts). Dryly® begrijpt als geen ander dat ieder kind draagt wat hij/zij fijn vindt.

Dryly® heeft er voor gekozen om een subtiele lijn te maken waar geen gekkigheden of logo’s op staan. Schaamte is iets dat veel voorkomt onder kinderen die last hebben van bedplassen, dus dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat uw kind een ‘normaal’ broekje/slipje aan wilt. 

Daarnaast hebben ze ook een vrolijk exemplaar toegevoegd met een printje. Al het ondergoed is met behulp van professionals ontwikkeld zodat ze het beste draagcomfort bieden aan jouw kind.

Dryly
Dryly

Bestel jouw Dryly® plaswekker

Ben je nieuwsgierig naar de fantastische en innovatieve plaswekker van Dryly® en wil je deze wellicht aanschaffen om met jouw kind op avontuur te gaan naar droge nachten?

Het laatste nieuws