Urifoon

Urifoon BV is een Nederlands familie bedrijf dat sinds 1954 is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen bij plasproblemen.

Geschiedenis van Urifoon

In 1954 heeft Urifoon de plaswekker in Nederland geïntroduceerd. De plaswekker bestond toen uit een groot apparaat met een enorme bel, welke met draden was verbonden aan bandages die gebruikers om de middel en bij het kruis moesten vastbinden. Ondanks de enorme bel en het luide volume bleek al snel dat sommige gebruikers niet goed wakker werden van het alarm. In die tijd is de begeleiding van dit bekende merk ontstaan.

Sinds 1954 zijn plaswekkers enorm ver gekomen, en waar er vroeger echt sprake was van een groot apparaat, is de plaswekker van Urifoon vandaag de dag een stuk kleiner en eenvoudiger in gebruik. De plaswekkers van Urifoon worden verkocht in verschillende landen, maar omdat het bedrijf Nederlands is, weet je zeker dat je op een goede manier geholpen wordt door kundige medewerkers op de klantenservice.

Al snel bleek dat alleen een plaswekker vaak niet afdoende is. Deskundige en persoonlijke begeleiding maakt vaak het verschil tussen zindelijk worden of het zonder resultaat voortijdig stoppen met trainen. Daarom hebben wij samen met (incontinentie) specialisten en de feedback van vele duizenden gebruikers de plaswekkertraining ontwikkeld. En met succes. Zo’n 90% van onze gemotiveerde klanten is binnen 3 maanden van het bedplassen af!

Plaswekker merken vergeleken op

Algemeen

Gebruiksgemak

Prijs

Een professioneel team

Ons succes zit hem naast de uitstekende producten vooral in onze ervaring en persoonlijke betrokkenheid bij de voortgang van onze klanten. Wij zijn een professioneel en hecht team dat zijn motivatie haalt uit het oprecht helpen van mensen met een heel vervelend plasprobleem. Wij weten immers als geen ander welke impact dit heeft op de betrokkenen.

Zowel onze betrokkenheid als onze resultaten hebben ertoe geleid dat we met medische specialisten zijn gaan samenwerken om specifieke signalerings- en trainingsmethoden te ontwikkelen. Dat wij onze ontwikkel- en productieafdeling in Nederland hebben, maakt het snel invullen van specifieke wensen uit de markt en het realiseren van innovaties mogelijk.

Op het gebied van incontinentie overdag hebben wij een eigen lijn modieus en wasbaar incontinentie ondergoed onder de geregistreerde naam UnderWunder®. Dit is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Alle informatie vindt u op www.underwunder.nl.

Hoewel het een Nederlands bedrijf is, worden de producten van Urifoon in vele landen verkocht. Altijd gebaseerd op dezelfde filosofie en aanpak: Het leveren van de kwalitatief beste producten en de persoonlijke begeleiding bij de training. De onderlinge uitwisseling van ervaringen brengt onze aanpak constant tot een hoger niveau.

Urifoon

De plaswekkers van Urifoon

Urifoon heeft enorm veel ervaring op het gebied van plaswekkers, en hierom bieden zij ook meerdere soorten plaswekkers aan. Wij van plaswekkervergelijker hebben een kijkje genomen naar twee van hun plaswekkers, maar dit bekende merk in de plaswekkerwereld biedt nog andere plaswekkers aan op hun webshop.

Urifoon Mickey

De Urifoon Mickey is het instapmodel van het bedrijf. De plaswekker wordt uitgebreider gereviewd in onze Urifoon Mickey review, maar het ontwerp van dit model is relatief verjaard en aan vernieuwing toe.

Met name de uitstraling van de Mickey is niet meer van deze tijd. Wel merken we dat Urifoon moeite er in stopt om beloningen toe te voegen die gericht zijn op kinderen, al is dat in de vorm van stickers niet meer heel interessant voor de meeste kinderen.

Urifoon Contessa

Ook de Urifoon Contessa lijdt aan hetzelfde probleem. Hoewel de kwaliteit van deze plaswekker nog een stuk hoger ligt en kinderen over het algemeen ook beter wakker worden van de Contessa, laat het ontwerp te wensen over. De Contessa wordt ook geleverd met stickers en de plaskalender en helaas is het zo dat deze niet meer van deze tijd zijn.

Het laatste nieuws