Alle merken getest door de plaswekkerspecialist

Reviews

Plaswekker reviews door onafhankelijke ervaringsdeskundigen!

Als je een plaswekker wilt kopen wil je natuurlijk direct de juiste keuze maken. Om dit wat gemakkelijker te maken hebben wij de verschillende merken plaswekkers in Nederland vergeleken en beoordeeld op diverse punten zoals: Allround, Populariteit bij kinderen, gebruiksgemak en natuurlijk de prijs. Wij hopen dat we je met deze informatie beter op weg kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Beoordelingen op basis van verschillende functionaliteiten

Alle plaswekkers vergeleken in één overzicht

Heb je geen tijd om alle reviews te lezen? Wij hebben alle verschillende plaswekkers in een tabel gezet zodat je deze sneller met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor kan je in een oogopslag zien wat het beste bij je past.

Meest recente vergelijkingen

dryly-plaswekker - pakket-superhero

Dryly® Plaswekker

4.7/5
Vorige
Volgende

Hoe wij onze plaswekker reviews uitvoeren

Betrouwbaarheid

Het belangrijkste van een plaswekker is dat je erop kan vertrouwen dat het alarm altijd afgaat op het moment dat er in bed wordt geplast.

Eenvoud van installatie

Ons moto is dat het kind de was moet kunnen doen! Bedplassen is vervelend en het product moet geen enkele drempel opwerpen.

Prijs en kwaliteit

Er zijn veel soorten plaswekkers op de markt met een groot verschil in prijs. Als je wat meer betaalt moet er ook echt een toegevoegde waarde zijn.

Motivatie voor het kind

De wetenschap laat zien dat de plaswekkermethode enkel goed functioneert als het kind echt gemotiveerd is om nachtelijke continentie te bereiken.

Inzicht voor ouders

Bij bedplassen is het belangrijk om te zien of je wel of geen progressie maakt. Wij kijken bij elk product of het de ouders ondersteunt in het begrijpen van de trend.

Inzicht voor huisarts of uroloog

Het medische traject kan erg lang duren als je er niet goed voorbereid aan begint. Sommige plaswekkers geven je goede steun om extra snel door het proces te gaan.

Beste allround plaswekkers van het jaar

4.7/5

Dryly is een nieuwkomer op de markt en bestaat sinds 2019. De prijs is boven gemiddeld maar dit maken zijn prestaties meer dan goed, wij zijn erg onder de indruk!

3.6/5

Wij hadden hoge verwachtingen van deze set. Rodger bestaat al een lange tijd en we hoopte dat terug te zien in de betrouwbaarheid!

3.5/5

Deze plaswekker heeft extra volume en kan worden aangeschaft met een trilelement. Het idee is goed, maar hoe was de uitvoering?

Waar koop je een van de plaswekkers?

Wij hebben bij Plaswekkervergelijker verschillende merken plaswekkers getest. Heb je jouw keuze kunnen maken met behulp van onze beoordelingen? Via de onderstaande links kan je de gewenste plaswekker bestellen:

Dryly

Alles over de plaswekker van rodger

Rodger

Review van urifoon plaswekker mickey

Urifoon Mickey

Review van urifoon plaswekker mickey

Urifoon Contessa