Beste plaswekker

Alle plaswekkers naast elkaar gezet door onafhankelijke ervaringsdeskundigen

De beste plaswekkers met elkaar vergeleken​

Een plaswekker is natuurlijk een investering, maar als deze je nachtrust kan terugbrengen en het zelfvertrouwen van je kindje is dit het dan ook meer dan waar. De prijs van een plaswekkerpakket kan variëren €125,- tot €259,-. Het verschil zit hem met name in het aantal broekjes dat wordt meegeleverd, wel of geen matrasbeschermer en wel of geen trilzender. 

Een plaswekker kopen

Als je een plaswekker wilt gaan kopen is het belangrijk om te weten dat wanneer je aanvullend bent verzekert bij je zorgverzekering je aanspraak kunt maken op een vergoeding. Ongeveer 70% van de aanvullende zorgverzekeringen heeft namelijk een vergoeding voor de plaswekker in het pakket opgenomen. Je kunt je exacte vergoedingen bekijken op onze verzekeringspagina.

Een plaswekker kopen

Wanneer je een plaswekker wilt kopen wil je natuurlijk meteen de juiste en vooral ook de beste keuze maken. De verschillende merken plaswekkers die worden aangeboden verschillen op diverse vlakken met elkaar zoals op het gebied van prijs, gebruiksgemak, kindvriendelijkheid en de beleving.

Wij hebben op plaswekkervergelijker de verschillende merken getest en daarbij onze bevindingen uitgewerkt. We hopen dat je met behulp van deze informatie de juiste keuze kunt maken voor de plaswekker die het beste bij jou past. Uiteindelijk hebben wij naar aanleiding van alle testen ook een plaswekker gekozen die er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit steekt. Meer hierover vind je verder op deze pagina.

De beste plaswekker volgens Plaswekkervergelijker.nl

Dryly

Dryly is het jongste merk in vergelijking tot Rodger en Urifoon en is pas sinds 2019 op de markt. Inmiddels heeft Dryly al ruim 20.000 kinderen van bedplassen afgeholpen waarbij zij 93% van de gebruikers zindelijk hebben kunnen maken binnen 8 weken tijd. Dit zijn verbluffende resultaten!

Innovatief

Naast dat de Dryly plaswekker zeer modern is en gebruik maakt van de nieuwste technieken en hardware onderscheiden zij zich ook voornamelijk met de positieve aanpak. Wanneer de website van Dryly bezoekt zal je dit al direct opvallen, felle en vrolijke kleuren. Daarnaast maken ze gebruik van een leuke panda en zitten er allerlei spelelementen in het traject. 

Het concept van Dryly luidt dan ook “Samen op avontuur naar droge nachten”. Dryly is niet de goedkoopste variant maar wat ons betreft elke cent meer dan waard!

beste plaswekker uit de test