Verzekering

Ongeveer 70% van de aanvullende zorgverzekeringen vergoed de plaswekker

Wordt de plaswekker vergoed door de zorgverzekering?

De plaswekker wordt standaard vergoed door de basiszorgverzekering hier in Nederland. Een plaswekker wordt gebruikt bij kinderen die last hebben van bedplassen en kan een effectieve methode zijn om dit probleem aan te pakken. Echter, de vergoeding van een plaswekker viel vaak onder aanvullende zorgverzekeringen. Doe de check of de plaswekker wordt vergoed door jouw zorgverzekering.

Het is altijd verstandig om eventueel contact op te nemen met je zorgverzekeraar of de polisvoorwaarden te raadplegen om te achterhalen of een plaswekker op dit moment vergoed wordt en onder welke voorwaarden.

Bekijk onze plaswekker testresultaten

Algemeen

Gebruiksgemak

Prijs

Alle plaswekkers vergeleken in één overzicht

Bedplassen is natuurlijk al vervelend genoeg. De plaswekker is een wetenschappelijk bewezen methode die jouw kind helpt om van dit probleem af te komen. Wij hebben bij plaswekkervergelijker.nl de verschillende plaswekkers / merken uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Wij hopen jou en jouw kindje met onze testresultaten en bevinden op weg te helpen naar de juiste plaswekker welke het beste past bij jullie. 

Het laatste nieuws